ผศ. พิมพา หิรัญกิตติ

ผศ. พิมพา  หิรัญกิตติ
วุฒิการศึกษา  :  บธบ. (บริหารการตลาด)
ที่อยู่  (ที่ทำงาน)  :  อาคาร 4 ชั้น 3
E-mail  :  hpimpa@hotmail.com
เบอร์ติดต่อ  :  025494818
Education:
  • 2002: Master of Business Administration (Marketing), Srinakharinwirot University
  • 1996: Master of Business Administration (Marketing Management), Dhurakij Pundit University
  • 1991: Bachelor of Business Administration (Marketing), Suan Sunandha Teachers College
Research Area:
  • Service Marketing
  • Consumer Behavior
  • Tourism and Hospitality
Work Experience
  • 1998 – present, Department of Marketing, Faculty of Business Administration, Rajamangala University of Technology Thanyaburi
Course Teaching
  1. Marketing Research
  2. Marketing Strategies and Planning
  3. International Marketing
  4. Industrial Product Marketing
  5. Principles of Marketing
  6. Brand Management
Selected Publications
  1. Marketing Strategies of Spa Operators and Factors Influencing Customer’s Selection, and Behaviors of Spa Users, The Internatinal Conference on Applied Business Research ICABR 2009, Vealletta (St. Julians) – Malta, September 21st-25th, 2009
  2. The Expectation of People to Decision to Make a Decision on Purchase of OTOP Product of Pathumtani Province, RMUTT Global Business and Economics Review, Vol. 2 No. 2 (April 2006)
  3. The Study of the Marketing Strategies of the Neem Based Extract, Rangsit Business Review, Vol. 5 No. 9 (July – December 2002)
Research Papers
  4. Opinion and satisfaction of foreign tourists towards tourism development and management of Bangkok Metropolitan
  5. A Study of Medical Tourism Behavior of Foreign Tourists
  6. Marketing Strategy of Agrotourism and Thai Tourist’s Agrotorism Behavior
  7. Studying Tactics to Increase Capabilities of the One Tambon-One-Product (OTOP) operators in the Upper Central Provinces
  8. The Competitiveness of Small and Medium Enterprise in Bangkok Metropolitan and Greater Bangkok
International Conference
  1. The International Conference on Applied Business Research ICABR 2009, Valletta (St.Julians)-Malta, September 21st-25th, 2009

เว็บไซต์เก่า